Naum Prifti, 86 Vjetori i Shkrimtarit

Comments:
non payday loans online

Added: October 19, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
secure online payday loans

Added: October 18, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
merchant affiliate programs

Added: September 5, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Affiliate marketing programs

Added: September 5, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
szkoły jazdy kielce

Added: August 25, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
stomatolog wola

Added: August 18, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
olejek cibdol opinie

Added: July 4, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
biokonopia cbd

Added: July 4, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:


Added: Aprit 15, 2018
Comments:
I dashur xhaxhi Naum,
Uroj te festosh edhe shume pervjetore te tjere!
Ti i ke mbushur vitet e tua me krijimtari.
Krijimtaria nuk njeh moshe, prandaj te uroj qe vitet qe vijne te jene te mbushur me vepra letrare!
Ti je nje role model per ne dhe njeriu qe frymezon brezat qe do te vijne!
Ne u ritem me veprat e tua, me Pyllin e Lirise, E pabesueshmja, Me pushke e me pene, Litari I zjarrte, Cikon dhe Benin, Zhani partizanin , Kush vdes ne kembe, Çezma e floririt etc, Vepra aq realiste qe i kane qendruar kohes, spese ti i ke qendruar besnik karakterit tend.
Shume Urime per ditlindjen tende!
Gezuar!


Added: April 11, 2018
Delete this entry Reply to entry View IP address